Servicii

mama cu bebelus

Esti unic. La fel suntem si noi

De ce să ne alegi?

Suntem de părere că poți savura felurile de mâncare preferate, atât timp cât o faci cu moderație, alegând alimente nutritive și de calitate. Oferim soluții practice și eficiente pentru adoptarea unui stil de viață sănătos dar plin de satisfacții în același timp, cu accent pe sănătatea ta și pe echilibrul tău fizic și mental. Suntem flexibili și punem preț pe unicitatea ta, de aceea personalizăm serviciile în funcție de nevoile și preferințele tale.

Specialiști în nutriție și dietetică

Oferim consiliere de specialitate în nutriție și dietetică pentru managementul greutății și alimentația adecvată a persoanelor cu diverse afecțiuni medicale

Servicii integrate pentru stare de bine

Oferim terapii manuale pentru îmbunătățirea stării de sănătate – masaj de relaxare, masaj terapeutic pentru spate și coloană, drenaj limfatic, masaj anticelulitic, reflexoterapie, terapie Bowen sau Thai Regal. Iar pentru sănătatea și echilibrul mental, pentru auto-cunoaștere și dezvoltare personala, oferim sesiuni de consiliere psihologică și psihoterapie.

Abordarea noastra

Pachete si servicii

Avem o ofertă diversificată de servicii, atât ședințe individuale, cât și pachete pentru perioade mai lungi. Alege ce îți dorești, iar noi vom ține cont de obiectivele, nevoile și preferințele tale.

Când ai un stil de viață agitat, masajul de relaxare sau reflexoterapia pot face minuni. Pentru recuperare sau afecțiuni încearcă terapiile Bowen sau Thai.

Nutriție și masaj, într-o combinație perfectă pentru reinventarea ta. 8 săptămâni de alimentație echilibrată și terapii corporale pentru relaxare, tonus și slăbire.

Se spune că cel mai bun prieten este acela care îți este alături la bine și la greu. La fel este și consilierul tău, atunci când ai nevoie de suportul unui specialist.

Povestea noastră

Programul de nutriție personalizată

Oferim consiliere și programe de intervenție nutrițională personalizată, eficiente și totusi plăcut de urmat, astfel încât pacienții noștri să devină promotorii alimentației echilibrate, pentru totdeauna.

De ce este cel mai bun?

Tu ești unic, încă din primul moment de viață. De-a lungul vieții, în fiecare etapă prin care ai trecut, organismul tău a fost modelat  de experiențele la care a fost expus.

Activitățile tale, obiceiurile alimentare, emoțiile și modul în care le gestionezi, gândurile pe care le ai sau stima de sine, sunt tot atâția factori modulatori ai sănătății generale, ai stării tale de bine.

Și tocmai pentru că ești unic, dezvoltăm pentru tine un program personalizat în care includem: management nutrițional adaptat nevoilor și obiectivelor tale, completat dacă este nevoie și cu intervenții terapeutice suplimentare, atât în plan fizic, cât și emoțional.

femeie in prosop de baie