Despre noi

despre noi

Misiunea noastră

Bine ai venit la IntegraViva

Noi credem că sănătatea și starea de bine se construiesc din interior – fizic, mental și emoțional.

Obiceiurile alimentare, felul în care gătești sau mănânci, activitatea fizică pe care o practici, odihna și echilibrul tău interior sunt tot atâtea piese din puzzle-ul sănătății tale. Rolul nostru este să contribuim la aceasta într-un mod cât mai benefic și plăcut. 

  Avem dorința, energia și știința de a te ajuta să faci schimbările dorite în stilul tău alimentar, în felul în care te percepi, în grija față de propria persoană – pe scurt, te ajutăm să îți regăsești starea de bine prin nutriție personalizată, psihoterapie și terapii corporale.

   Te învățăm să mănânci sănătos și să faci alegeri bune fără a renunța la toate plăcerile culinare. Te vei simți mai bine și vei fi mai energic. Vei slăbi treptat, dar sigur – dacă îți dorești acest lucru. Fără frustrări, fără să îți pui în pericol sănătatea, fără să îți supui organismul la șocuri dietetice și metabolice.

   Investim constant în pregătirea noastră profesională și introducem noi metode de intervenție nutrițională și terapeutică pentru a te ajuta să te simți mai bine, fizic și emoțional.

Așteptăm să te cunoaștem!

350

Clienti individuali si familii

608

Planuri alimentare personalizate

18

Servicii si pachete combinate

2

Evenimente in curand

Conceput pentru tine

Obiceiuri bune pentru
sanatate zilnica

Obiceiuri bune pentru 

sănătate zilnică

Alimentația conștientă, care aduce în corp nutrienții adecvați, menținerea unui stil de viață activ și starea de echilibru interior sunt factori care ne influențează major sănătatea. Teoria sună cunoscut, însă în practică apar deseori provocări cărora nu reușim să le facem față singuri.

Echipa IntegrViva este gata să te ajute!


Program flexibil


Suport online


Profesionisti certificati

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, România Start Up Plus. Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro